CHILDREN'S WORKSHOP  (Çocukların Atölyesi)

CHILDREN'S WORKSHOP (Çocukların Atölyesi)

ÇOCUKLARIN ATÖLYESİ

Öğrenci merkezli Projemizde, 8 Türk ,5 Romanya öğretmen ortağıyla; Türkçe Dil etkinliği çalışmaları, sanat çalışmaları, Drama çalışmaları, Beyin fırtınası ve Kavram haritaları kullanarak çeşitli Web2 araçlarını da sürece dahil ederek yaratıcı yollarla Atölye çalışmaları yapmayı planladık . Projemiz; okul öncesi dönemdeki çocuklara fen, mühendislik,, teknoloji ve matematik gibi önemli alanları bütünleştirip, gerçekçi ve işbirliğine dayalı düşünce odaklı ve problem çözmeyi teşvik eden etkinlikleri içermektedir. Öğretmenimiz Gülten Günaydın "Çocukların Atölyesi" projemizin kapsamında 5-D Limon ağacı sınıfı çocuklarımızı Atölye çalışmaları ile bulaştırmayı hedefliyor. 01 Şubat-30 Mayıs tarihleri arasında, çocuklarımızı sorgulayabilen, yaratıcı, özgüvenli, analiz edebilen sorumluluk bilinci olan bireyler yetiştirmek ve öğrenilen, kazanılan bilgi ve tecrübelerin günlük yaşamına aktarılmasını sağlamak proje hedeflerimizdendir.

CHILDREN'S WORKSHOP

Inourstudent-centered Project, with 8Turkishand 5 Romanianteacherpartners; Weplannedtoconductworkshops in creativewaysbyincludingvarious Web2 tools in theprocessbyusingTurkish Language activityactivities, art studies, Drama studies, BrainstormingandConceptmaps. Ourproject; Itincludesactivitiesthatintegrateimportantfieldssuch as science, engineering, technologyandmathematicsforpreschoolchildren, andthatencouragerealisticandcollaborativethinkingand problem solving. Ourteacher Gülten Günaydın aimstoinfectourchildren in theLemonTreeclasswithWorkshopswithinthescope of our "Children's Workshop" project. Between 01 Januaryand 30 May, it is one of ourprojectgoalstoraiseindividualswho can questionourchildren, be creative, self-confident, analyzeandhave a sense of responsibility, andensurethattheknowledgeandexperienceslearnedandgainedaretransferredtotheirdailylives

31.05.2023 168

31-05-202331-05-202331-05-202331-05-202331-05-2023