Hasan Fırat Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitm Sisteminin genel esasları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, çağdaş eğitim uygulamaları ile Okulöncesi Eğitimde lider bir kurum olmak.

Misyon: Çağdaş ve Demokratik toplumun gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaratıcı, yaşam becerilerini hayata aktarabilen, araştırıcı, girişimci, farklılıklara saygı duyan, öğrenmeye istekli ruhsalve bedensel yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek için gerekli nitelikte eğitim ortamlarını hazırlayan, değişen eğitim programlarını takip eden, tüm öğrencilerini çağın gereklerine göre eğitebilen eğitim anlayışımızla; hayata, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Milli Eğitim Bakanlığı ve Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttükleri Temiz Okul, Sağlıklı Okul İçin "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak almıştır.

Saatler: Ders Başlama : 08:00 Ders Bitiş : 18.00 Kulüp Dersi Başlama : 13.00 Kulüp Dersi Bitiş : 17:00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: HAYIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E TWİNİG PROJELERİ

Telefon - 0236 2372224

WEB - https://hasanfiratanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ayni Ali Mah. 3302 Sk. No4 MANİSA

Otopark:1
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili Eğitim Uygulaması Yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - AYN-İ ALİ MAHALLESİ, 3302 SOKAK, NO:4, MANİSA

Adres - Ayni Ali Mah. 3302 Sk. No4 MANİSA